Fibertätning

Fibertätning

Letar du efter fibertätning? Jila är en flexibel industrigrossist. I nästan två decennier har vi försett industrin med standard- och specialanpassade tätningar och flänsätningar i gummi, plast, fiber, metall, teflon, naturmaterial mm

Fibertätning-Vi gör det enkelt för er!

Våra leverantörer arbetar med rådande kvalitetsstandarder, och tack vare storskalig produktion kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser. Vi har 20 års erfarenhet, vilket ger oss relevant kunskap om att hjälpa er med dina tätningsbehov.

Vi välkomnar era förfrågningar på standardprodukter eller specialprodukter enligt ritning.För oss på Jila är målet alltid att underlätta för dig som kund. Vi har redan skött utvärderingen av vilka leverantörer och produkter som är bäst på marknaden. Vi har också under våra år inom branschen odlat ett bra samarbete med våra leverantörer, vilket i slutändan gynnar dig. Välkommen in med er förfrågning direkt här på hemsidan. För direkt personlig kontakt går det naturligtvis bra att vända dig till lars@jila.se, eller telefonnummer 054 – 51 09 10.

Välkommen!