Gummiprofiler

Gummiprofiler? Vi är den pålitliga och flexibla industrigrossisten som i 17 år ägnat oss åt att leverera produkter i alla möjliga material och slag till industrin, och i synnerhet åt att underlätta arbetet för er. Vi har ett långsiktigt samarbete med internationella och kvalitetssäkrade leverantörer, vilket således innebär att vi kan erbjuda förmånliga priser och produkter till er som kund. Vår brännpunkt ligger i att göra våra kunder nöjda, dels genom att erbjuda rätt bemötande och rätt pris, men framförallt genom erfarenhet och flexibilitet. Service och rätt inställning är trots allt A och O i alla branscher.

Vi har de rätta gummiprofiler till era produkter

Gummiprofiler

Hos oss hittar ni gummiprofiler i alla former, längder och förpackningar. Vi tillhandahåller givetvis standardiserade alternativ men ger er också möjlighet att skräddarsy varianter enligt era behov. Önskar ni exempelvis brandklassade gummiprofiler eller andra särskilda godkännanden ser vi då till att ta fram det. Vi ger er möjlighet att skicka in ritning eller skiss och tar därefter fram specialanpassade lösningar som passar dig. Oavsett storlek på er beställning vägleder vi dig hela vägen.

Varmt välkommen att lämna er förfrågan här på vår hemsida, det går givetvis också utmärkt att höra av er till lars@jila.se
eller 054-51 09 10

Vi finns även med på Industritorget.

Gummiprofiler