Kamprofilpackningar

Söker du efter kamprofilpackningar? Jila är en flexibel industrigrossist. I nästan två decennier har vi försett industrin med standard- och specialanpassade tätningar och flänstätningar i gummi, plast, fiber, metall, teflon, naturmaterial m.m. Våra leverantörer agerar under rådande kvalitetsstandarder, och tack vare storskalig produktion kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser. Vi har 20 års erfarenhet, vilket ger oss relevanta kunskaper i att hjälpa er med era tätningsbehov.

Kamprofilpackningar

En kamprofil består av en metallkärna med koncentriska spår, omsluten av ett mjukt tätningsmaterial, vanligtvis PTFE eller Grafit. Denna packning är mångsidig och kan användas i olika tryck- och temperaturmiljöer, från vakuum till extremt höga temperaturer, beroende på vilket material som väljs. Den behåller sin täthet även när den utsätts för tryck i skiftande temperaturer.

Det finns en mångfald av kamprofilpackningar tillgängliga, med olika modeller, former och material, som kan anpassas efter specifika applikationer och medier. Dessutom kan de utrustas med mellanväggsbommar för att möjliggöra användning i värmeväxlare.

Kamprofil packningar är särskilt lämpliga för användning i mantel- och tubvärmeväxlare, men de fungerar även effektivt som tätningar i standardflänsar, även under extrema förhållanden.

Kamprofilpackningar- Vi gör det enkelt för er!

Vi välkomnar era förfrågningar på standard produkter eller specialprodukter enligt ritning. För oss på Jila är målet alltid att underlätta för dig som kund. Vi har redan skött utvärderingen av vilka leverantörer och produkter som är bäst på marknaden. Vi har också under våra år i branschen odlat ett gott samarbete med våra leverantörer, vilket i slutändan gynnar er.

Välkommen in med er förfrågning direkt här på hemsidan. För direkt personlig kontakt går det givetvis bra att vända er till lars@jila.se eller telefonnummer 054-51 09 10
Vi finns även med på Industritorget.

Välkommen!