Metalltätning

Metalltätning? Jila är företaget med bred erfarenhet och djup kunskap om metalltätning. Faktum är att vi snart två decennier levererade kvalitetssäkrade tätningar i både metall och gummi, plast, fiber, naturmaterial mm till hela Svenska industrin. Vi har ett kontaktnät som sträcker sig över landets gränser – leverantörer som erbjuder god kvalitet, service och som verkar under gällande branschstandarder och standarder. Vilket jag säger betyder att vi kan möta er behov av flexibilitet, pris och kvalitet.

Metalltätning med rätt kvalité för alla ändamål

Här hittar du metalltätningar för alla ändamål. Vi har metallförpackningar i olika utföranden avsedda för tätning av höga temperaturer, tryck och dammsugare. Vi har metalltätningar belagda med PTFE som säkerställer att vi håller gasstäta och flyktiga vätskor. Vidare tillhandahåller vi även så kallade Ring Joints, särskilt lämpade för petrokemisk och naturgasindustri.

Vårt huvudmål är att få dig att känna att vi hjälper dig gärna genom att vägleda dig från början till slut. Vi ger er möjligheten att skräddarsy produkter och lösningar efter dina önskemål. Jila är trots allt den flexibla industrigrossisten.

Lämna er förfrågan här på hemsidan, alternativt genom att kontakta oss på lars@jila.se och 054-51 09 10. Vi finns även med på Industritorget.

Välkommen!

Den flexibla industrigrossisten

Vi levererar kundanpassade eller vanliga tätningar i gummi, plast, fiber, metall, naturmaterial eller teflon. Vi gör även flera olika sammanställningar. Vi tillhandahåller även råmaterial i gummi, plast och olika tätningsmaterial på duk. Vi tar fram bearbetade metaller och gjutgods från Asien och Europa. Våra leverantörer är ISO certifierade och vi klarar av att leverera PPAP mot bilindustrin och i stort sett alla förekommande kvalitetsgodkännanden som finns idag. Vi välkomnar er med alla typer av förfrågningar. Tror vi att vi kan göra en bra jobb så erbjuder vi.

Att kunna köpa flera produkter från en och samma leverantör som man redan har ett gott samarbete med uppskattat av våra kunder. Våra många kontakter gör att vi även kan hjälpa dig med produkter utanför våra specialområden, vilket kan ge en större, enklare & billigare paketlösning.