Nitril o-ringar

Nitril o-ringar

Jila Industrigrossist har nitril o ringar till bra pris och snabb leverans. Genom vår långa erfarenhet i industri branschen så har vi samlat på oss bra kontakter i lågkostnadsländer och högvolymprodukter till rätt pris! Jila är din flexibla industrigrossist och vill du få en offert på nitril o ringar eller någon annan produkt kan du enkelt slå oss en signal eller skriva några rader i formuläret så kontaktar vi dig. Nitril o ringar har mycket god beständighet mot oljor och de vanligaste förekommande bränslena och Nitril o ringar har oftast även goda mekaniska egenskaper. Har du frågor eller funderingar om någon produkt hoppas vi att du slår oss en signal. Läs gärna mer om Nitril o-ringer eller på övriga produkter som vi hjälpt våra kunder göra konkurrenskraftigare affärer på.

Nitril o ringar

Att kunna köpa flera produkter från en och samma leverantör som man redan har ett gott samarbete med uppskattat av våra kunder. Våra många kontakter gör att vi även kan hjälpa dig med produkter utanför våra specialområden, vilket kan ge en större, enklare, billigare paketlösning.

Den flexibla industrigrossisten – Nitril o ringar

Vi levererar kundanpassade eller vanliga tätningar i gummi, plast, fiber, metall, naturmaterial eller teflon. Vi gör även flera olika sammanställningar. Vi tillhandahåller även råmaterial i gummi, plast och olika tätningsmaterial på duk. Vi tar fram bearbetade metaller och gjutgods från Asien och Europa. Våra leverantörer är ISO certifierade och vi klarar av att leverera PPAP mot bilindustrin och i stort sett alla förekommande kvalitetsgodkännanden som finns idag. Vi välkomnar er med alla typer av förfrågningar. Tror vi att vi kan göra en bra jobb så erbjuder vi.

industrigrossist o-ringar