O-Ringar EPDM

Jila är en flexibel och kompetent grossist av O-Ringar i EPDM. Our products are of high quality and are available in standard and special dimensions.

O-Ringar EPDM gummi

O-Ringar används inom en mängd områden, men framför allt som en tätning. Fördelarna med att använda O-ringar är att de är billiga att tillverka och lätta att använda, de kan användas i praktiskt taget alla industriområden. Vi på Jila erbjuder högkvalitativa O-Ringar i EPDM. Fördelarna med att använda O-ringar i EPDM-material är att EPDM har utmärkt motstånd mot värme, vatten och ånga samt alkalier, alkoholer, organiska och oorganiska syror, syreföreningar, ozon och solljus (UV-ljus) etc. Jila – grossist och leverantör av O-Ringar i EPDM Jila är en erfaren grossist och leverantör av tätningar av olika slag och dimensioner, bland annat O-Ringar. Vi har många års erfarenhet inom branschen och kan genom vårt kontaktnät matcha inköp från alla hörn av världen med våra svenska kunders behov. Vi hittar rätt produkt till rätt kund, till rätt pris. Vi levererar både O-ringsnöre och sortimentslådor med o-ringar. Jilas leverantörer är ISO-certifierade och vi kan leverera i enlighet med stort sett alla förekommande kvalitetsgodkännande finns idag, vanliga krav är livsmedel, läkemedel och PPAP som krävs för bilindustrin. Söker du O-Ringar i EPDM till bra priser och hög kvalitet, kontakta oss på Jila. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt till rätt pris.
O-Ringar EPDM

Vi levererar O-ringar i flera material

För att möta upp olika behov som finns på marknaden levererar vi O-ringar i flera material. O-ringar är ändlösa och formpressade tätningsringar med tunt tvärsnitt. De används som statisk tätning av fasta maskinelement mot flytande eller gasformiga medier. Under vissa förutsättningar kan de användas som dynamisk tätning vid roterande, oscillerande eller axiella rörelse. O-ringar finns i en mängd olika material. Vanligaste är Nitril 70 shore, Nitril 90 shore, Viton eller Epdm. Dimensioner enligt ISO 3601, AS 568 B, BS 1806, BS 4518 och andra vedertagna standarder.

Våra O-ringar i gummi tillverkas i EPDM, FKM, NBR, HNBR, samt i vårt eget FFKM, Isolast®. Specialprodukter i andra material än gummi som O-ringar i PTFE-baserade

Vi kan leverera enligt  FDA, USP, KTW, DVGW, BAM, WRAS (WRC), NSF, Underwriters Laboratories (UL), Aerospace (AMS) och många kundspecifika krav. Vi finns även med på Industritorget.