O-Ringar Gummi

O-Ringar Gummi

Det mesta av det bästa för o-ringar gummi

Jila är företaget som i snart två decennier levererat material till hela Sveriges industri. Vi tillhandahåller kvalitetsprodukter i både metall och gummi, plast, fiber, naturmaterial etc. En solid erfarenhet och bred kunskap från branschen ger oss insikt om vad som fungerar för våra kunder, både idag och imorgon.

Här hittar du bland andra o-ringar i gummi i alla olika egenskaper och utföranden och i alla förekommande material. Vi levererar både produkter enligt svenska och internationell standard. Produkterna är också tillgängliga i enlighet med de kvalitetsgodkännanden som existerar, såsom mat och farmaceutiskt godkännande.

För oss utgör kvalitet och service grundbultarna. Tack vare lång tjänst i branschen vet vi vad som fungerar bäst. Dessutom tillåter vi oss att ta in produkter från kvalitetssäkringsbolag i Europa och Asien för att kunna erbjuda vår bransch med Sverige. Ett nära samarbete ger oss också möjlighet att skräddarsy produkter som är helt lämpade för dig. Oavsett om det gäller leveranser av reservdelar till industrin eller delar direkt till den svenska byggbranschen ser vi fram emot att hjälpa dig.

Jila är den flexibla industigrossisten. Välkommen in med er förfrågan direkt här på hemsidan. Ring oss på 054-51 09 10 för vägledning, eller vänd till lars@jila.se.