O-ringar Viton

O-ringar Viton hittar du hos oss på Jila. Vi är den flexibla industrigrossisten som levererar högkvalitativa O-ringar enligt svensk och internationell standard. Vi har O-ringar för all typ av tätning. Våra O-ringar Viton passar perfekt för all typ av tätning och packning, och kan dessutom användas för både.

Jila - specialiserade leverantörer av O-ringar Viton

Jilas leverantörer är alla ISO certifierade vilket medför att vi i stort sett levererar alla förekommande kvalitetsgodkända produkter på marknaden, enligt de livsmedels-, och läkemedelsgodkännande som finns i dagens industri. Jila är den specialiserade leverantören av tätningar av olika sorter och dimensioner. I 17 år har vi matchat inköp från hela värden med våra svenska kunders behov. Under dessa år har vi byggt upp en gedigen kompetens i området, och en stor erfarenhet av att hitta rätt produkt till rätt kund, och till rätt pris! Välkomna att kontakta oss på Jila om du söker O-ringar i viton av hög kvalitet!
O-ringar Viton
FPM-Viton® O-ringar, elasticitet och motstånd FPM-Viton® O-ringar är tätningsringar för högtemperaturapplikationer och/eller i kontakt med aggressiva kemiska produkter. Bland alla syntetiska gummin är FPM-Viton® det mest resistenta mot halifatiska, aromatiska och klorerade kolväten. Viton® är ett Chemours varumärke och är en termopolymer av hexafluorpropilen, med fluorid av vyniliden, tetrafluoreten och eterperfluormetyl Vynil. Dess internationella förkortning är FPM eller FKM (Fluorocarbone monomer). Egenskaper och fördelar FPM-Viton® O-ringar ger stor motståndskraft mot: Ozon, väder och UV-strålar Syror, alkalys, oljor och fetter Denna typ av tätningar erbjuder mycket bra kompressionsinställningsvärden vid hög temperatur. Dessutom sprider de inte lågor så att de är automatiskt släckbara FPM-Viton® har dock en svag motståndskraft mot: Estrar och ketoner Om FPM-Viton® Viton® är en fluorelastomer som erhålls från härledningen av syntetiskt gummi och fluoropolymerelastomer. O-ringar gjorda av detta material ger ökad motståndskraft och ökad motståndskraft mot aggressiva vätskor.