Plastdetaljer

Jila är landets flexibla leverantör av material till industrin. Vi har snart två decennier levererat ändamålsenliga och kvalitetsriktiga produkter till Svensk industri. Vi tillhandahåller tätningsprodukter i alla dess former och slag, såväl plastdetaljer som tätningar i allt förekommande material på marknaden.

Långsiktighet

Gedigen erfarenhet och lång rutin har gett oss förståelse för vad som verkligen fungerar. Faktum är att vi bara samarbetar med kvalitetssäkrade företag i Asien och Europa som hjälper oss att producera såväl standardiserade produkter som skräddarsydda varianter. Det innebär att vi kan få plastdetaljer helt anpassade för dina ändamål. Vår nära samarbete med producenter leder till konkurrenskraftiga priser och lyckad slutresultat. Jag kommer att kontakta dig med en förfrågan eller skiss. Vi kommer att förse plastpaketet och plastdetaljerna efter önskemål. Varav ni ges möjlighet att få provleveranser för godkännande och ev. ändringar innan en större leverans påbörjas.

Vi tror på långsiktighet och kvalitet. Vi ställer höga krav på de produkter vi levererar utomlands, det är en av anledningarna att vi fått fortsätta serva Svensk industri så länge.

Välkommen till oss! Lämna er förfrågan direkt, vi ser fram emot att få vägleda dig rätt!

Vi finns även med på Industritorget.

Plastdetaljer

Paketlösningar för tätningar och specialprodukter i Gummi, plast och metall

Jila Industriförnödenheter AB levererar tätningsprodukter och ritningsdetaljer i gummi, plast, naturmaterial, PTFE och metall.