PTFE O-ringar

Ni som söker PTFE O-Ringar i högkvalitet är välkomna till Jila. Vi är en kompetent grossist av O-Ringar i olika material och dimensioner.

PTFE O-ringar för olika tätningar och packningar

O-Ringar i materialet PTFE kan användas för många olika typer av tätning och packning, men framför allt lämplig för axiell, statisk tätning. Liksom andra material är PTFE resistent mot de flesta kemikalier, inklusive syror, oljor och ånga. Materialet i sig är hårt och mycket slittåligt. PTFE O-Ringar är speciellt att rekommendera för användningsområden med konstant höga temperaturer.

Jila levererar O-Ringar i hög kvalitet

Jila erbjuder O-Ringar i PTFE av högsta kvalitet. O-Ringar används framför allt för tätningar och packningar. Fördelen med att använda O-Ringar är att det är billigt att tillverka och enkel att använda, samt att produkten kan användas inom i princip alla industriområden.

Jila är specialiserade leverantörer av O-Ringar och andra typer av tätningar, av olika sort och dimension. I snart 20 år har vi som grossister matchat våra globala inköp med våra svenska kunders behov. Under dessa år har vi byggt upp en gedigen kompetens i området och genom detta stor erfarenhet av att hitta rätt produkt till rätt kund, och för ett rätt pris!

Jilas leverantörer är alla ISO certifieradeoch vi levererar i stort sett alla förekommande kvalitetsgodkännande produkter och ämnen som finns idag, enligt de livsmedels-, och läkemedelsgodkännande som finns i dagens industri.

Välkommen att köpa era PTFE O-Ringar hos oss på Jila!

Vi finns även med på Industritorget.

PTFE O-ringar