PTFE packningar

Letar du efter PTFE packningar ? Jila är en flexibel industrigrossist. I nästan två decennier har vi försett industrin med PTFE packningar standard- och specialanpassade tätningar och flänstätningar i gummi, plast, fiber, metall, teflon, naturmaterial m.m. Våra leverantörer agerar under rådande kvalitetsstandarder, och tack vare storskalig produktion kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser. Vi har 20 års erfarenhet, vilket ger oss relevanta kunskaper i att hjälpa er med era tätningsbehov.

PTFE packningar

Vi välkomnar era  förfrågningar på standard produkter eller specialprodukter enligt ritning. 

För oss på Jila är målet alltid att underlätta för dig som kund. Vi har redan skött utvärderingen av vilka leverantörer och produkter som är bäst på marknaden. Vi har också under våra år i branschen odlat ett gott samarbete med våra leverantörer, vilket i slutändan gynnar er.

Välkommen in med er förfrågning direkt här på hemsidan. För direkt personlig kontakt går det givetvis bra att vända er till lars@jila.se, eller telefonnummer 054 – 51 09 10

Vi finns även med på Industritorget.

Paketlösningar för tätningar och specialprodukter i Gummi, plast och metall

Jila Industriförnödenheter AB levererar tätningsprodukter och ritningsdetaljer i gummi, plast, naturmaterial, PTFE och metall.