Tätningar

Tätningar? Jila har i snart tjugo år tillgodosett den svenska industrin med standardiserade- och specialtätningar i teflon, gummi, plast, fiber, metall, naturmaterial och så vidare. Vi ser till att ständigt utvecklas för att kunna hålla den höga standarden på såväl produkter, service och pris vi genomgående eftersträvar. Vi vill värna och verka genom ett långsiktigt tänkande som i sin tur ska speglas i våra produkter!

Tätningar, kvalitet, flexibilitet & skräddarsydda lösningar

Idag tar vi in samtliga varor ifrån kvalitetssäkrade producenter i Europa och Asien. Lång erfarenhet, intresse och kunskap ger Jila möjlighet att handplocka och tillverka produkter med hög standard och erbjuda dem till förmånliga priser. Det ger oss också möjlighet att ta in era ritningar tillsammans med er förfrågan, för att på så sätt skräddarsy lösningar helt lämpade för er avsikt.

Hos oss hittar ni tätningar i alla olika utföranden med alla möjliga olika egenskaper – anpassade för lika många ändamål. Såvida ni är i behov av tätningar söm är maximalt värmetåliga, eller varianter som står emot högt tryck, gaser och vätskor kartlägger vi problemet och vägleder er till rätt lösning.

Jila är den flexibla industrigrossisten – välkommen att lämna din förfrågan direkt här på hemsidan, alternativt till lars@jila.se eller på 054-510 910

Vi finns även med på Industritorget.

Tätningar