Viton O-Ringar

Viton O-ringar

Välkommen till Jila. Vi är den flexibla industrigrossisten som levererar högkvalitativa Viton O-Ringar i viton enligt svensk och internationell standard.

Viton O-ring

Vi har Viton O-Ringar för all typ av tätningar

Våra O-Ringar passar perfekt för all typ av tätning och packning, och kan dessutom användas för både fasta och rörliga tätningar. Samtliga ringar finns i olika material och storlekar.

Viton O-Ringar är framställd i syntetiskt gummi, som mer specifikt kallas flourplast eller flourgummi. Den lämpar sig för användning vid större mängder kemikalier eller andra ämnen. Den tål allt från ozon och syre till mineraloljor, organiska lösningsmedel och kemikalier.

Vi levererar både O-ringsnöre och sortimentlådor med o-ringar.

Jila – specialiserade leverantörer av O-Ringar i viton

Jilas leverantörer är alla ISO certifierade vilket medför att vi i stort sett levererar alla förekommande kvalitetsgodkända produkter på marknaden, enligt de livsmedels-, och läkemedelsgodkännande som finns i dagens industri.

Jila är den specialiserade leverantören av tätningar av olika sorter och dimensioner. I 17 år har vi matchat inköp från hela värden med våra svenska kunders behov. Under dessa år har vi byggt upp en gedigen kompetens i området, och en stor erfarenhet av att hitta rätt produkt till rätt kund, och till rätt pris!

Välkomna att kontakta oss på Jila om du söker O-ringar i viton av hög kvalitet!

industrigrossist o-ringar